neděle 2. listopadu 2014

Oslava kopané

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 0:1

Skutečně, jednalo se o skvělou a nevídanou oslavu kopané, bohužel však nikoli fotbalu. S ním to nic společného nemělo. Taková holomajzna! Místo Doška, Diviše či Kaloudy v dresu Slovácka jako by se na hřišti účinkovali Zmar, Nepřesnost a Náhoda.. Totéž se dá ovšem říct také o hráčích Brna, ti na tom byli ještě hůř. Chyběl jim totiž vykartovaný špílmachr Zavadil a bez něj to Zbrojovce hrubě nešlo. Ovšem netuším, proč podobně strašlivý fotbal předvádělo i Slovácko... Asi chtěli být solidární s neschopnými Brňáky...

Zápas tak rozhodla jedna jediná šance Slovácka v celém zápase - do 70. minuty víceméně neviditelný Došek se zjevil v šanci, kterou suverénně proměnil, no a pak se zase zneviditelnil.

I přes tu hrůzu se dá najít pár pozitiv - Slovácko letos poprvé vyhrálo venku, konečně zase po dlouhé době vzadu uhrálo nulu ( i díky skvělému Hečovi v bráně) a hlavně snad po roce a půl roce se na ligový trávník konečně zas podíval Filip Hlúpik, který konečně vykurýroval několikrát operované koleno a hned se uvedl gólovou asistencí. Trenér Habanec tak má konečně alternativu k Divišovi na pravém křídle.

Žádné komentáře: