úterý 25. listopadu 2014

Pelta ven!

Ono už to tady nějaký čas nezaznělo, tak jen pro připomenutí: Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven!

A i když Pelta prý hodlá prodat svůj podíl v Jablonci, tak stejně mu nikdo nevěří, že jablonecký klub opustí, de facto ho pořád povede, takže znovu: Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven! Pelta ven!

5 komentářů:

Ivolgin řekl(a)...

Tak to tu trošku oživíme... Kolego, několikrát jsem se tu otázku již pokoušel položit a vždy nějak zanikla ve víru Vaší vášně pro jistý tímto webem favorizovaný a zřejmě i privilegovaný klub. Jaktože Vám tak očividně vadí Pelta, Berbr, Starka a zároveň tak nepřehlédnutelným způsobem nevadí Valenta, korupčník to dokonce odsouzený?

Jura na fotbale řekl(a)...

Taky jsem si tohoto svého postoje už všiml, ba jsem se nad tím párkrát i zamyslel - ale na nic jsem nepřišel :) Já prostě nevím. Možná proto, že právě Valenta jako jeden z mála byl odsouzený, zatímco Pelta a spol. nikoli a chechtají se nám do očí dál. Možná je to prachsprostá pozitivní zaslepenost vůči všemu, co pochází z mého rodného kraje. A tam vždycky zvítězí subjektivní pocity nad objektivním uvažováním. Já za to nemůžu :) Slovácko forever! :)

Unknown řekl(a)...

jedna z bulvaru:
pelin dostala instrukci z domova se sejit spolecensky s nejakou dcerou znamejch co studuje v praze a tak s tou tureckou sexy blondynou sla na kafe a pri nezavazne konverzaci vyplynulo ze dotycna deva chodi s timhle cukrousem http://fotbal.idnes.cz/databanka.aspx?t=hrac&id=3012684

:-)

Ivolgin řekl(a)...

No vidíš, to je Pelin lepší než celá Sparta, všimla si jí hned během prvního setkání, zatímco ve Spartě ji nikdo celý rok neviděl:) http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/205799/zahadna-costova-blondyna-ve-sparte-ji-nikdo-cely-rok-nevidel-co-o-ni-vime.html .. P.S. První Turkyně, která hovoří s latinskoamerickým přízvukem :)

Unknown řekl(a)...

jo v blesku byli vzdycky machri pres lingvistiku